大学英语精读(1)单选题 第1题 (2.0) 分 Alice received an invitation from her boss,() came as a surprise.A、it B、that C、which D、he 第2题 (2.0) 分 Mrs.White found her husband surrounded by letters and papers and() very wor

来源:学生bet36亚_bet36体育投注网站_bet36为什么登不上去帮助网 编辑:bet36亚_bet36体育投注网站_bet36为什么登不上去帮 时间:2019/09/24 12:50:31
大学英语精读(1)单选题第1题(2.0)分Alicereceivedaninvitationfromherboss,()cameasasurprise.A、itB、thatC、whichD、he第2题

大学英语精读(1)单选题 第1题 (2.0) 分 Alice received an invitation from her boss,() came as a surprise.A、it B、that C、which D、he 第2题 (2.0) 分 Mrs.White found her husband surrounded by letters and papers and() very wor
大学英语精读(1)
单选题
第1题 (2.0) 分 Alice received an invitation from her boss,() came as a surprise.
A、it
B、that
C、which
D、he
第2题 (2.0) 分 Mrs.White found her husband surrounded by letters and papers and() very worried.
A、looking
B、looks
C、looked
D、to look
第3题 (2.0) 分 In Hangzhou Mr.Green was so struck by() beauty of() nature that he stayed for another night.
A、/; /
B、/; the
C、the; /
D、the; the
第4题 (2.0) 分 Although he was so tired,() he went to the concert with his friend that night.
A、but
B、so
C、yet
D、and
第5题 (2.0) 分 Students sometimes support themselves by() of evening jobs.
A、.ways
B、offers
C、means
D、helps
第6题 (2.0) 分 Under no ()_ will I try it again.
A、circumstances
B、situation
C、time
D、occasion
第7题 (2.0) 分 I’d like to ()_ this old car with a new model,but I can’t afford it.
A、change
B、replace
C、convert
D、substitute
第8题 (2.0) 分 Police officers working on the murder have() hundreds of families.
A、asked
B、researched
C、questioned
D、demanded
第9题 (2.0) 分 They finally got to the village ()_ a rainy evening.
A、in
B、on
C、at
D、by
第10题 (2.0) 分 Do you agree with me() that?
A、on
B、at
C、in
D、for
第11题 (2.0) 分 ()is good of you to be constantly thinking of helping me.
A、That
B、This
C、It
D、What
第12题 (2.0) 分 ,mother will wait for him to have dinner together.
A、However late is he
B、However he is late
C、However is he late
D、However late he is
第13题 (2.0) 分 The water will be further polluted unless some measures() .
A、will be taken
B、are taken
C、were taken
D、had been taken
第14题 (2.0) 分 Early to bed and early to rise() a man healthy,wealthy and wise.
A、make
B、had made
C、makes
D、will make
第15题 (2.0) 分 Julie has gained more experience than() in her restaurant and the customers like her.
A、any waitress
B、other waitresses
C、the waitress
D、any other waitress
第16题 (2.0) 分 I don’t think() possible to master a foreign language without much memory work.
A、this
B、that
C、its
D、it
第17题 (2.0) 分 The boy() his time between work and play.
A、spent
B、wasted
C、separated
D、divided
第18题 (2.0) 分 They are working hard to() what they have lost.
A、make up for
B、keep up with
C、catch up with
D、make out for
第19题 (2.0) 分 You can take as many as you like because they are free of() .
A、fare
B、charge
C、money
D、pay

大学英语精读(1)单选题 第1题 (2.0) 分 Alice received an invitation from her boss,() came as a surprise.A、it B、that C、which D、he 第2题 (2.0) 分 Mrs.White found her husband surrounded by letters and papers and() very wor
1.C
2.A
3.D
4.C
5.C
6.A
7.B
8.C
9.B
10.A
11.C
12.D
13.B
14.C (注:这句话是本杰明富兰克林说的 Benjamin Franklin)
15.D
16.D
17.D
18.A
19.B
请在线找我/留言.